• Prosztatagyulladás veszélyei párkapcsolatban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Idén tavasszal prosztatagyulladást diagnosztizált nálam urológusom. Rengetegféle gyógyszert írt fel és szedtem, de a tünetek néha visszatérnek. (amint utánaolvastam ez gyógyíthatatlan, maximum tünetmentesíthető szerencsével, így jártam 22évesen...) A kérdésem az, hogy a barátnőm most állt át fogamzásgátló tabletta szedésre, és hogy ha nemi aktus közben szájába vagy vaginájába jut az ondóm, okozhatok-e neki azzal valami bajt, betegséget fertőzést vagy bármi rosszat! Nem akarom hogy fiatalkorában ő is úgy járjon ahogy én, ezért kérem világosítson föl az általam hordozott betegség járulékos veszélyeiről! Válaszukat és a rám áldozott időt előre is köszönöm! Tisztelettel: Arman

        Pyreschitz Anna válasza a prosztata témában

        Kedves Arman! Amíg a prosztatagyulladás meg nem gyógyul, addig óvszert kell használniuk, mert a kórokozó hüvelyi gyulladást és a szájban is gyulladást tud okozni. Fő a biztonság!


        Pyreschitz Anna
        pszichológus

         Pyreschitz Anna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 15., 00:01; Megválaszolva: 2010. szeptember 16., 13:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: