A gyógyszer utóhatása?

Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! A páromnak prosztataproblémája volt már nyár elejétől. Augusztus közepén ment el orvoshoz, ahol kapott gyógyszert és kúpot is a probléma kezelésére. Egy hete telt le a kúra, de még sincs minden rendben. Aktus közben a pénisz érzéketlenségére panaszkodik kb 5 perc után. Ilyen probléma sem a gyógyszer szedése előtt, sem közben nem volt. Lehet ez a gyógyszer utólagos mellékhatása, vagy szükséges ezzel ismét orvoshoz fordulnia? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szegedi Krisztián válasza a prosztata témában

Sokkal inkább a prostatitis "mellékhatásáról" lehet szó. Több maradványtünete lehet egy lezajlott, esetleg nem teljesen kikezelt prostatagyulladásnak, melyek közül a leggyakrabb az állandósuló kismedencei fájdalom (krónikus kismedencei fájdalom), illetve különféle sexualis zavarok (merevedési zavarok, korai magömlés, néha különböző érzékelési problémák). Fontosnak tartom megemlíteni, hogy ezen tünetek legalább annyira tudhatók be lelki tényezőknek mint valós fizikai ártalomnak. Tanácsom annyi lenne, hogy egy kontrollvizsgálatot még iktasson be. Véleményem szerint hamarosan elmúlnak panaszai.

Kérdés: 2010. szeptember 12., 23:54; Megválaszolva: 2010. szeptember 15., 15:14
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
prosztata megnagyobbodás-potencia
Kedves Doktor Úr! Prosztata megnagyobbodásom van(jóindulatú)2017 Júniusában ez volt a leletemre írva:Prostata 36*44*43 mm nagyságú. Azóta volt egy...
Mesulid hatása a prosztatára
A prosztata visszanõ
Prosztata TUR