Késői baby

Tisztel doktornúr/nő! 40éves nő vagyok. Még sajnos nem szültem, de vágyom egy gyermekre. Azt szeretném megtudni. mennyire veszélyes 40 fölött szülni. Mi az ami előfordulhat? Rosszabb-e a terhesség alatti fájdalom vagy szülés? Kérem amennyire tud segíteni írja meg ezt nekem részletesen. Köszönöm. Tisztelettel: Erika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a teherbe esés témában

Kedves Erika! A magasabb életkorban nagyobb arányban fordul elő a magzatnál kromoszóma-rendellenesség, a terhesség során több szövődmény alakulhat ki, például terhességi magas vérnyomás, fájásgyengeség, többször végződik császármetszéssel a terhesség, többször fordul elő koraszülés és vetélés. A kromoszóma rendellenességek szűrhetőek, de csak a terhesség 3-4. hónapjában lehet a vizsgálatokat elvégezni. A terhesség is nehezebben sikerül 40 éves kor környékén, mindenképp a tudatos tervezést javaslom, beszéljen nőgyógyászával a tervekről.

Kérdés: 2010. szeptember 06., 10:11; Megválaszolva: 2010. szeptember 07., 21:07
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
prosztata megnagyobbodás-potencia
Kedves Doktor Úr! Prosztata megnagyobbodásom van(jóindulatú)2017 Júniusában ez volt a leletemre írva:Prostata 36*44*43 mm nagyságú. Azóta volt egy...
Mesulid hatása a prosztatára
A prosztata visszanõ
Prosztata TUR