• Prosztata gondok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tavaly októberben volt egy hasi aorta műtétem, azóta vannak a panaszaim. Prosztatámat nem műtötték, gyógyszert és kúpot kaptam és szedtem rá, amit a doktor írt fel. Én úgy gondoltam, hogy esetleg a katéter miatt lehetnek a panaszaim, mert a műtét után egy pár csepp vér is távozott vizelés után. Az orvos azt mondta, hogy a prosztatám meggyógyult, azóta nem is csíp a vizeletem. Most jelenleg vízhajtókat (furosemid, spiron), prostamol uno-t, valamint vitaminokat szedek. A szex és az elélvezés megy, csak épp a sperma mennyisége nagyon kevés! Köszönöm szépen a válaszát az előző levelemre! Most is várom a véleményét! Üdvözlettel!

        Dr. Kocsis István válasza a prosztata témában

        Tisztelt Olvasónk! A jóindulatú prosztata nagyobbodás mellékjelensége lehet az ondó mennyiségének csökkenése. Javaslok még egy gyógyteát: kisvirágú füzike R-E 1 csészével.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 19., 17:08; Megválaszolva: 2010. július 30., 14:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: