• Prosztatabántalmak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        23 éves fiatalember vagyok!Az idei év májusában 2éjjel elvoltam szórakozni a balatonparton 3/4edes rövidnadrággal illetve pulcsi póló személyében!hideg volt fáztam sokat ültünk hideg felületen stb...Napközbe jöttem el itthonrol akkor még jó idő volt utána éjszakára már hidegebb hűvösebb!Ahogy eltelt a hétvége hidegrázásokat érzetem fáztam melegben is de lázam nem volt nem tudtam mire vélni ezeket a tüneteket így nem foglalkoztam vele mindaddig míg egyszer csak szexuális együtt lét után elélvezés után fájdalmaim lettek miután wc-re mentem pisilni!Fájt görcsölt szúrt a húgycsövem stb...Másnap elmentem az ügyeletre este ahol kaptam Zinnatot ez meg is oldotta a fájdalmaimat tüneteimet....De jött a nyár nyaralás fürdés stb... itt ugyan úgy előjöttek a panaszaim fáztak a lábaim a heréim izegtek mozogtak illetve korai magömlésem is volt szexuális együttlétkor!Megint orvoshoz mentem aki felírt Cifran cyprobayt stb....ezeket beszedtem stb!!!Ezek nem folyamatosan szedtem legtöbbször ügyeletre mentem mikor már nagyon nagy fájdalmaim voltak!!!de elmúltak kezelés után pár hétig...x idővel ugyan úgy jelentkeztek a tünetek a meleg vizes fürdőzés után....már az őrületbe kerget olyan fájdalmaim voltak pisiléskor szexközbe stb....Így ősszel kerestem egy Urológust aki elküldött vizelet mintát illetve clamydia vizsgálatra küldte húgycsőből a mintát!!nem volt gyulladás a vizeletembe meg semmi így elküldött nem kaptam semmit azt mondja míg nincs gyulladás a vizeletbe addig nem beszélhetünk semmiről!!!Hát jó mondom akkor fájdalmaim nem is voltak mire nála jártam csak h--éba hóba!Amint fájdalmaim előjöttek egy hétvégi meleg vizes fürdőzés során után amikor égtek fájtak a lábaim illetve vizeléskor kirázott a hideg korai magömlésem volt stb..Ekkor elmentem egy másik urológushoz azóta járok hozzá Ősztől szedtem Tavanikot, klion-t, summetrolint, halidor, diclac ,tarivid az utolsó jelenésemkor már mégsem vizsgált az urológus csak azt mondta hogy diclac napi 2x1 plussz gentos cseppek 3x15csepp!!!!Olyan kérdésem lenne hogy anno használtam uroherbet is és egész jól segített megszüntetni a fájdalmaimat illetve jó volt!Használhatom e mosta gentos diclaccal együtt az uroherbet étkezés után mivel a gentost étkezés előtt használom 1 órával!!!!Vizeléskor illetve utána ugyan úgy vannak mostanába is fájdalmaim mit tegyek ez iylen hosszú folyamatú betegség?Illetve alaposan felkkell öltöznöm külön fázik a lábam stb.....és sexuális együtt lét után fájdalmaim vannak mit tegyek avgy várjak türelemmel???.....vannak olyan napok 3-4mikor teljesen megszűnik a fájdalom de van amikor meg ismét előjön mi ennek az oka?! Sajnálom hogy iylen hosszúra sikeredett a levelem de aggódom és szerettem volna minden fontos dologot megosztani!!!Arra mindenképp kérnék választ hogy hasznáhatom e a gentos cseppeket az uroherb-bel együtt.... válaszát mindenre előre is köszönöm!!!! Illetve hogy mit tegyek évek mire megszűnik a problémám stb???Válaszát köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a húgyuti fertőzés témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Azt, hogy panaszai hátterében kórokozó van-e, azt valóban csak az urológus tudja eldönteni a vizelet tenyésztése alapján. Már azt is megtanulta, hogy nem érdemes nagyon hideg kövön, vagy éppen meleg vízben ücsörögni hosszú ideig. Jól csinálja, én is a gyógynövények híve vagyok, amelyek megelőzésre, antibiotikumok kiegészítésére nagyon jók. Nyugodtan használhatja az uroherbet gentos mellett. Még egy gyógytea ivását javaslom kúraszerűen reggel-este egy csészével: a kisvirágú füzikét.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István

         

         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-02 17:03:47; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 08:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: