Érdeklődés

Tisztelt Doktor Úr! 1 éve regisztrált rosszindulatú daganat megállapÍtása után 3 havonta laborvizsgálat PSA eredménye referencia értken belül 0.659. Gyógyszeres kezelésen kívül mást nem kaptam. A prosztata megnagyobbodás miatti mütétem 1éve történt. Kérdésem az lenne, hogy szükség van e ilyen esetben a biopsziára? Panaszaim továbbra is gyakori éjszakai vizelés valamint utócsepegés. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Biopszia témában

Ha van már korábbi szövettan, amely igazolta a prosztatadaganatot, akkor nincs szükség újabb biopsziára.

Kérdés: 2015. március 29., 16:40; Megválaszolva: 2015. március 29., 23:24
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
prosztata megnagyobbodás-potencia
Mesulid hatása a prosztatára
A prosztata visszanõ
Prosztata TUR