Prosztatabetegség

Űdvözlöm! A párommal pár napja amikor szeretkeztünk és véres volt a spermája.Ez akkor fordult elő először.Volt urulógusnál aki antibiotikumot irt fel neki és egy rákszűrést is el kell majd a gyógyszer beszedése után végezni.Egy hónap múlva kell jelentkezni és akkor tudjuk meg vérvétel eredményét és hogy mi is a pontos diagnózis. A kérdésem hogy addig lehet e szexuális életet élni?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza prosztatagyulladás témában

Kedves Kérdező!

Igen lehet, éljék úgy az életüket, mint eddig.

(Az adott gyógyszereket szedje a párja! )

Kérdés: 2012. július 28., 07:45; Megválaszolva: 2012. augusztus 01., 10:32
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
prosztata megnagyobbodás-potencia
Mesulid hatása a prosztatára
A prosztata visszanõ
Prosztata TUR