Prosztatagyulladás

Tisztelt Doktor úr/nő! Prosztata gyulladást diagnosztizáltak nálam, kb. 1, 5 hónapja. Kétszeri antibiotikum kúra után a bakterológiai lelet negatív lett, de még időnként vissza-vissza térő baloldali lágyéktáji kellemtlen tompa fájdalomérzeteim szoktak lenni. Nem szteroid gyulladáscsökkentő kúrán is túl vagyok már, de a tünetek nem múlnak. Az UH lelet is negatív, nincs prosztata nagyobbodás. A mmérete gesztenyényi. Milyen terápia hatására nyerhetem vissza komfortérzetemet? Tisztelettel: Tibor

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza prosztata témában

Kedves Kérdező!

Mivel a krónikus pgyulladás kezelése igen komplex, nem csak gyógyszeres kezelésből áll, azt tanácsolom, keresse fel kezelőorvosát, és egy rendelési időt szánjanak arra, hogy átbeszélik, milyen habituális, és más változtatásokat/tevékenységeket kell végezzen, hogy panaszai rendeződjenek (ennek terjedelme miatt ezen oldal nem alkalmas ezek leírására) . A gyógyulás hullámos lefutású, és időt igényel!

Jobbulást kívánok!

Kérdés: 2012. június 08., 10:03; Megválaszolva: 2012. június 13., 08:39
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
prosztata megnagyobbodás-potencia
Mesulid hatása a prosztatára
A prosztata visszanõ
Prosztata TUR