Prosztata gondok

2 éve volt prosztatagyulladásom.kb fél éve voltam utoljára vizsgálaton és azt mondták elmult.most 2 honapja ujbol gyakori vezelési ingerem van, és másik probléma hogy nagyon sok kéjcsepp termelödik.ennek köze lehet hogy ujbol kiujult a prosztatagyulladásom? és mért van hogy termelödik a kéjjcsepp mikor semmi szexuális reakcio nincs?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza prosztata témában

Kedves Kérdező!

Biztosan "kéjcseppek" jelennek meg a húgycsövéből? Én nem hinném (már ha tényleg a szexuális stimulusnak a közelében sem jár ilyen helyzetekben) . Akinél egyszer diagnosztizált krónikus proszatat gyulladás alakult ki, sajnos érzékenyebb a hasonló/kiújuló panaszokra. Azaz ha nem figyel oda magára (tudatosan elkerülve, védekezve olyan helyzetektől-ben, amikor a kórkép felütheti a fejét) bármikor ismét megjelenhet a baj. Javaslom keresse fel kezelőorvosát, aki megerősíti a "kéjcseppekről" alkotott gyanúmat, vagy ép megnyugtatja Önt a helyzete felől.

Kérdés: 2012. május 10., 20:39; Megválaszolva: 2012. május 14., 11:46
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
prosztata megnagyobbodás-potencia
Mesulid hatása a prosztatára
A prosztata visszanõ
Prosztata TUR