• Dolgozhatok-e

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Korábban akut prostatitis diagnosztizáltak nálam. Jelenleg tünetmentes vagyok. prosztata:30*35*35mm Korábban többször voltam thermo-terápián a kórházban. A vérnyomásom általában alacsony 110/70 75-ös pulzussal. Most jó esélyem van arra, hogy szaunában dolgozzam, mint szaunamester. Itt minimum napi 3*15 perces szauna programot kell levezetni 80-90 fokos szaunában. Ezenkívül gyakran kell nagyon szélsőséges hőmérsékleteken dolgozni a nap folyamán. Kérdésem, hogy egy ilyen munkahely megnöveli-e a prostatitis kiújulását? Vagy válasszak egy másik munkahelyet, ami irodai munka lenne 3-4 hónap múlva?

        Dr. Merth Gábor válasza a prosztata témában

        Minden meleg vizes hely megnöveli a kockázatot, de ha betartja a prevenciós utasításokat, nyugodtan dolgozhat.


        Kérdés: 2012. április 04., 07:51; Megválaszolva: 2012. április 08., 10:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: