• Prosztataprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr/Nő! Férjem panaszai november elején kezdődtek, bal herére kisugárzó alhasi / bal oldalon / érzékenységgel, ülő testhelyzetben, valamint a bal láb hashoz húzásakor. Urológus vizsgálata, ill. véleménye szerint prosztataérzékenységet diagnosztizált. Másfél hónapig Sumetrolin, Tilcotil ill., gyógyteakúrát javasolt. Kontrollvizsgálatkor / jan.9 / enyhe alhasi bal oldali panaszaim még megmaradtak és azóta Doxypharm / 48 db, napi 1 / tablettát szedek. Panaszaim még mindig enyhén fennállnak. Hasi ultrahang negatív, vérkép nem mutatott ki gyulladást / jan.15 /. Kérdésem az lenne, hogy ez a panasz lehet más betegség tünete? Meddig tart ez a fajta discomfort érzés? Véleménye szerint érdemes-e további vizsgálatot végeztetnem?

        Dr. Kocsis István válasza a prosztata témában

        Tisztelt Kérdező! Jól gondolja, panaszai hátterében állhatnak a gerinctájról sugárzó fájdalmak. Ilyen fiatal korban ez fizikai túlterhelésből adódhat. Üdvözlettel: Dr. Kocsis István

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 19., 12:40; Megválaszolva: 2012. február 24., 08:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: