• MIlért?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Egy számomra nagy problémával szeretnék fordulni Önhöz és kérni az Ön segítségét. Egy jó ideje , (pontosan nem tudom meg mondani , hogy mióta)szexuális téren nem igazán tudok teljesíteni.33 éves vagyok. És ha aktusra kerül is a sor , akkor nagyon hamar és nem túlzok , ha azt mondom, hogy pár másodpercen belülel is élvezek.Az első aktus után annyira el lankad, hogy utána egyáltalán nem , vagy csak huzamosabb idő elteltével lehet ismételten valamit is kezdeni vele.Régebben úgy működött, hogy az első aktus , az hamar vége lett, és a második aktus az egy hosszabb ideig tartott.A harmadik aktusnál nem tuddtam elélvezni. Jelenleg, az első aktus az pár másodperc alatt vége, és a másodiknál pedig már nem tudok elélvezni.Nemi életünk gyakorisága 1 hónapban pár alkalom , de se nekem , se a páromnak nem jó így. Mivel tartós 10 éves kapcsolatban élek , így a páromnak is nagy kihívás ez, pláne, mert ez már állandósult. Nem tudom, hogy fizikális, lelki , vagy érzelmi okai lehetnek , de kérem, hogy ha lehet minnél előbb segítsen nekem ebben , mert félő ,hogy a kapcsolatunk rá megy. Köszönettel:

        Dr. Fekete Ferenc válasza a potenciazavar témában

        A normális közösülés a pénisznek a hüvelybe való bevezetését követően kb 5-10 percig tart, ez az átlagos , függetlenül attól, hogy ő vagy a nő szeretné ,hogy tovább tartana-nem mindenki tudja elnyújtani. A magömlés beszabályozódása csak rendszeres / heti 2 X / nemi élet mellett várható. Ha valaki ennél ritkábban él nemi életet ,akkor mindenkinél gyorsabb a magömlés. Magától is próbálkozhat óvszer alkalmazásával, vagy törekedhet ismételt közösülésekkel elnyújtatni a magömlés idejét. Ha ezek nem vezetnek eredményre akkor szakember segítsége, gyógyszeres kezelés szóba jön . Ha rendszeres heti nemi élet mellett is 3 percnél rövidebb a magömlés akkor kell kezelni. Tisztázni kell mi a probléma oka önnél és akkor lehet kezelni. Ha párkapcsolati gond van / partner nem akar nemi életet élni, elutasitó, nem segitő stb./azt is javítani kell. A kezelés nem csak valami szer szedéséből áll, vannak más elemei is/pl. nemi életre, párkapcsolat javítására vonatkozó tanácsadás /. Hosszas és kellemetlen vizsgálatokra nincsen szükség, általában elegendő egy rövid beszélgetés és egy gyors vizsgálat. Ha korábbi lelete /labor, zárójelentés stb./ van- hozza el. Négyszemközt fogadom, kezelem. Bizonyos-egyedileg mérlegelendő gyógyszerek alkalmazása azonban fontos része a kezelésnek. Ezek a gyógyszerek csak receptre kaphatóak, orvosi ellenőrzés mellett szedhetők. Nem veszélyesek ,nem károsak. Körülbelül 4-ből 3 páciensnél hatékonyak, ha nem -más kezelés jön szóba.A recept nélkül az interneten kapható szerek nem hatékonyak-ezért lehet orvosi ellenőrzés nélkül is hozzájuk jutni. Ha eljön megnézem és igyekszem gyorsan segíteni, kezelni . A vizsgálat, a kezelés megkezdésének várható orvosi költsége 15 ezer Ft. Utána általában havonta-kéthavonta kell jönni , ennek költsége 5-8 ezer Ft/ vizit -kb. 6-12 hónapon át . A gyógyszer gyógyszertári költsége kb 3 ezer Ft/ hó.Ha a korai magömlés mellett merevedési panasza is van akkor a gyógyszerek költségesebbek. bejelentkezés ,időpontkérés,további info 06 30 3113045-titkárnőm


        Dr. Fekete Ferenc
        urológus

        Dr. Fekete Ferenc
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 13., 09:21; Megválaszolva: 2011. április 14., 10:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: