Vágyfokozás - kezelt magas vérnyomás

Tisztelt Doktornő/úr! Telik az idő, így gondolnom kell arra, hogy boldogságot kissé "támogatni" kellene. 10 éve jelentkezett egy magasvérnyomási rosszúllét, 3 nap korház majd gyógyszerek. Azóta nincs gond a rendszeres és pontos gyógyszeres kezelés jóvoltából. Kérdezném, jelenthet-e veszélyt ha megpróbálnék pl. viagra, vagy más szer szedését, hogy kellemes, boldog legyen az élet, legalább e téren. Előre is köszönöm a választ, tanácsot.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza merevedési zavar témában

Kedves Kérdező!

Érdemes andrológushoz fordulnia, hiszen e szerek felírása úgyis vényhez kötött, ráadásul javasolt, hogy vizsgálat előzze meg a gyógyszer felírását. Látatlanban, vizsgálat nélkül mi javaslatot nem adhatunk.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. február 18., 09:57; Megválaszolva: 2011. február 21., 10:52
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
Merevedési zavar
Van-e ellen javallata a tribooster...
Merevedési zavar
segédeszköz
Tisztelt Doktor úr! Partnerem 75 éves, sportos, de szívbeteg. Utóbbi időben merevedési problémája van, ami őt / és nem engem/ nagyon zavarja....
Mervedési zavar
Kb.1 hónapja kezdődött ez nálam.. 24 éves férfi vagyok. A párommal kb. fél éve vagyunk együtt. Nagyon kevesett vagyunk együtt, munkánk miatt csak...