Merevedési zavar 20 évesen

Tisztelt Doktor Úr/Nő Olyan problémán lenne, hogy körülbelül 5-6 hónapja merevedési zavarom van. A problémák kezdete körülbelül egybeesik azzal az időponttal amikor új komoly párkapcsolatra tettem szert. Eleinte nem foglalkoztam a problémával, gondoltam "stressz" miatt lehetett, hiszen nem voltam még nővel akkor (azóta potencianövelővel megtörtént az együttlét, sikeresen) , ám egy nagyon kellemetlen felsülés után úgy döntöttem, hogy urológushoz fordulok segítségért. Ott prosztatagyulladást állapítottak meg. Először Aflamint és Ciprinolt írtak fel, ami érezhetően javított a dolgon, de még nagyon messze vagyok a 100%-tól. Együttlétkor, barátnőm ingerlésére, potencianövelő nélkül még mindig 0 az erekció. Első vizsgálat után két héttel később kontrollon már azt mondták, hogy gyógyul, de még 1 hónapig szednem kell a Taravid nevű gyógyszert. Önkielégítésnél is problémák vannak, ott sem erős a merevedésem, bár ejakuláció előtt már merev, de ez nem természetes hogy csak pont előtte. Életmódomról annyit, hogy nem mozgok túl sokat, sétálgatok valamint stresszes és erős dohányos vagyok, de a fizikai felépítésem véleményem szerint rendben. (75kg/176cm) Nagyon szeretném, hogy minél gyorsabban megoldódjon a problémám ezért a felírt gyógyszer mellé elkezdtem szedni vitaminokat, panax ginsenget, valamint a Forever termékei közül a Berry Nectart (ez érezhetően segített! ) valamint a Multi Maca-t. Önök szerint van esélyem, hogy idővel a gyógyszerek és az étrendkiegészítők helyre raknak? Mennyi idő alatt kb? Esetleg van valami javaslatuk? Boldog párkapcsolatban élek és emiatt nem akarok problémát! Sajnos állandó potencianövelőkre tanulóként nincs pénzem, de nem szeretnék lemondani a szexuális élet örömeiről, valamint elveszteni a kedvesem! Bocsánat a regényért és válaszukat előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fekete Ferenc válasza potenciazavar témában

Teljesen felesleges bármit is szedni ha erős dohányos. Azt nem lehet semmivel ellensúlyozni.

Nincs az a csodaszer ami a halálos nikotint ellensúlyozza.Egy csepp nikotintól egy ló azonnal meghal.

A másik ok az állandó odafigyelés, lazitásra való képtelenség.Ezen is magénak kell javitani! És nem egy csodanektárnak.

Kérdés: 2011. január 31., 23:06; Megválaszolva: 2011. február 03., 08:40
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
Merevedési zavar
Van-e ellen javallata a tribooster...
Merevedési zavar
segédeszköz
Tisztelt Doktor úr! Partnerem 75 éves, sportos, de szívbeteg. Utóbbi időben merevedési problémája van, ami őt / és nem engem/ nagyon zavarja....
Mervedési zavar
Kb.1 hónapja kezdődött ez nálam.. 24 éves férfi vagyok. A párommal kb. fél éve vagyunk együtt. Nagyon kevesett vagyunk együtt, munkánk miatt csak...