• Nemi vágy csökkenése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő/Úr! 23 éves fiatalember vagyok sportos testfelépítéssel.Néhány hónapja vettem észre, h nem tudok elérni megfeleő merevedést, reggelente nincs merevedésem és csökkent a nemi vágyam, valamint a spermamennyiségem az utóbbi időben kb a megszokottnak a felére esett.Ez számomra érthetetlen, mivel előtte egy csókolózás is erősen "felingerelt". A lányoknál jobban soha nem érdekelt semmi, és nem tudok beletörődni a helyzetbe.1 hónapja herevisszeret diagnosztizáltak nálam.Lehet-e ettől a betegségtől.Napokban voltam vérvételen egy kicsit sűrű a vérem, de egyébként minden rendeben Én személy szerint alacsony tesztoszteronszintre gyanakszom.Sok konditerembe járó haverom szed tesztoszteronnövelő szereket mert az jól jön az izomnövekedéshez.Tőlük tudom h bizony az másra is jó hatással van. Kérem adjon tanácsot h mit tegyek!

        Dr. Csanádi Gábor válasza a potencia témában

        a leírtak alapján valóban elsőként (természetesen a betegvizsgálat után) a nemi hormon szint ellenőrzése jön szóba. A feketén forgalmazott illetve nem megfelelő indikáció alapján használt hormonkészítményektől viszont óvnám, sok sorvadt herét és derékba tört nemi életet láttam már utána. Szóval mielőbb kérjen időpontot andrológiai kivizsgálásra!


        Dr. Csanádi Gábor
        urológus, andrológus

        Dr. Csanádi Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 04., 14:29; Megválaszolva: 2011. január 09., 13:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés