• Citapram mellékhatás lehet-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az unokatestvérem fia (20 éves) szorongásos tünetekre a pszichoterápia mellett Citapram kapott.

        Jobban van, viszont 2 hónapja elmaradtak az éjszakai spontán magömlései (vallási okokból nem végez önkielégítést és nincs szexkapcsolata, partnere). A spontán magömlés elmaradását okozhatja-e a Citapram szedése? És 20 éves korban, ha nincs szexuális kapcsolata egy férfinak vagy nem végez önkielégítést, akkor elmaradhat-e a spontán magömlése éjszaka, ha igen, akkor mennyi időre (mennyi időnként szokott lenni) maradhat ki, ami még nem kóros?

        Választ előre ios köszönöm!

        Pál

        WEBBeteg szakértő válasza a magömlés témában

        Kedves Pál! A Citapramnak lehet ilyen hatása. Az éjszakai magömlés megléte viszont nem kritériuma a normális nemi életnek, így ennek elmaradása miatt nem kell aggódniuk.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-25 17:30:44; Megválaszolva: 2010. május 25., 17:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés