• Potenciazavar, idő előtti magömlés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Ur! 36 eves ferfi vagyok. A parommal 14 eve elunk boldog hazassagban. Egy eve lesz, hogy kulfoldre jarok ki dolgozni, 2-3 havonta jarok haza 1-2 hetre. Az utobbi honapokban merevedesi problemaval kuszkodok. Mar tobbszor elofordult, hogy szeretnenk a parommal szeretkezni, de nem merevedik meg a himvesszom, barmennyire is szeretnek vele kozosulni, akarhogy is izgatja a parom, vagy ha merev, akkor menet kozben lelankad. Van ugy , hogy izgatas kozben mar elelvezek, vagy alig dugom be a szemeremajkai koze es mar kielegulok. A paromat is zavarja ez,mert o is szeretne kielegulni, hat meg engem. Mar tobbszor szova is tette,. Ez engem nagyon aggaszt. Azelott nem volt soha ilyen problemam, ha arrol volt szo, mindig merev himtaggal kezdtem neki a dolognak. Es most.... idoelotti magomles, potenciazavar. A tesztoszteron szintem lenne igen alacsony? Mit lehet ra szedni? Vagy mar Viagrara kenyszerulnek?? Most is kivanom a szexet a parommal, de mar szorongas fog el , hogy problemamentes lesz-e az egyuttlet, vagy csodot mondok. Kerem segitsen megoldast talalni a problemamra. Koszonom!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a potenciazavar témában

        Tisztelt olvasónk!

        Rövid leírásából minden fontos dolog kiderül, amely panaszait okozhatja. Fiatal ember, akinek feltehetően se cukorbetegsége, sem magas vérnyomása nincs, ami azt jelenti, hogy a panaszainak szervi oka nincs.

        Egy párkapcsolatban a kéthavonta együttlét legkevésbé sem természetes, aztán már csak marad az izgalom, hogy sikerül-e majd teljesíteni, vagy nem. Úgy is fogalmazhatnék, hogy a merevedés jelzi, hogy a kapcsolatuk megsínyli a különélést. Addig, átmenetileg a Viagra jó megoldás, a merevedést javítani fogja, ám a korai magömlésre nem megoldás. Sajnos azt egyértelműen a szorongás okozza. A panasza tehát átmeneti, ha ismét itthon együtt lesz a családjával, meg fog szűnni.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István urológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-05-19 11:59:15; Megválaszolva: 2011. július 29., 07:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: