• Prolactin szint

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 25 éves fiatalember vagyok. Augusztus óta hypochonder lettem, egy üzemorvosi vizsgálat alkalmával. Rengeteget foglalkoztam, foglalkozok magammal, interneten állandóan a betegségeket és tüneteket keresgetem. November elején befeküdtem a pszichiátriára, 12 napot töltöttem bennt. Gyógyszert szedek azóta is (Rivotril 0,5mg 3x, és Ziperid(risperidon!!!) este 1x). Mikor bekerültem a korházba még rendesen volt magömlésem, a nemi életem is normális volt. Amióta szedem a gyógyszereket, minta megváltozott volna minden. Merevedési, és ejaculációs problémák léptek fel, van hogy nem is jön semmi annak ellenére hogy van orgazmusom. Voltam andrológiai vizsgálaton ahol a prolactin szintem magasabb a megengedettnél ( 75,06 az értéke, 4 és 20 között normális), elküldtek Sella MR-re, még nincs eredmény. A pajzsmirigyem rendben van, ultrahangon is voltam, szinte minden kivizsgálás eddig negativ, csak ez a prolactin szint magasabb. Az lenne a kérdésem hogy a szedett gyógyszerek okozhatnak átmenetileg prolactin szint emelkedést? Mert tudtommal az antipszichotikumok és antidepresszánsok hatnak hormon folyamatokra is. Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Balázs

        WEBBeteg szakértő válasza a prolaktin szint témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Az ön által írt panaszok lelki eredetűek, illetve a pszichiátriai gyógyszerek a hólyag beidegzését befolyásolhatják. Miután túl lesz ezen a nehéz időszakon, panaszai maguktól szűnnek.

        Üdvözlettel:


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-09 11:45:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 10:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés