merevedési zavar

Jónapot. Kb 3 hete merevédési zavarral küszködöm. További tünetek, spermám nagyon sürű, és mintha a herezacskóm érzéketlen lenne. 2005 óta pánikbetegségre szedek gyógyszert, de eddig ilyen tünet nem volt. A gyógyszer neve: Paretin.

Dr. Fekete Ferenc válasza potencia zavar témában

túlságosan figyeli magát, aggodalmaskodik, valószinű ezért állt le a pénisze, erre a betegsége hajlamositja. ha nem javul a kezelőorvosával beszéljen erről

Kérdés: 2013. február 05., 10:28 ;Megválaszolva: 2013. február 06., 20:05
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
Behatolas elott lelankad a peniszem!
Tiszteletem! Egy olyan problemam lenne, hogy mielott elkezdenenk a szexet miutan mar rahuztam a gumit, lelankad. Ez nagyon zavaro, hiszen mar nagyon sokszor...
Lehet ezen a szexuális problémán...
Kedves Karolina! Párkapcsolati problémám röviden. 6, 5 éve élek együtt 54 éves párommal. Fő gondom az lenne, hogy a szexuális kapcsolatunk a...
Potencia zavarom mitől lehet?
Tisztelt doktor úr/nő! Nem a megszokott partneremmel bújtam ágyba és bizony leblokkoltam mint minden kapcsolatom elején! A hölgy minden szexuális...
Segitseg!
Tisztelt doktor úr/nő 17 éves fiu vagyok és van egy problémám ami nagyon nyugtalanit. Arrol van szó, hogy nagyon nehezen áll fell a péniszem, és...
Potenciazavar
Tisztelt Webbeteg munkatársai! Érdekelne, hogy mi okból lehet potenciazavarom ilyen korban? 6 hónapja élek nemi életet. Kezdetben nem is jelentett...