• Potenciazavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr !Problémáim vannak az ágyban ,korai magömlésem van és a merevedési zavaraim is .A kérdésem az ,hogy viagra mellé tudna -e javasolni valamilyen szert ami elnyújtja a szexuális együttlétet és hosszabb szexet eredményez .Az interneten találtam pár szert (lovermen,Let'sgo ) ezek szedhetők-e a vigra mellett ?Válaszát előre is köszönöm ! Tisztelettel :Z.Csaba

        Dr. Merth Gábor válasza a korai magömlés, potenciazavar témában

        Kedves Kérdező! Első körben az okot kellene felderíteni, mi okozza a korai magömlését (és potencia zavarát). Ennek több oka is lehet (pl. gyulladásos kórképek, belszervi problémák, stb.), majd azt kezelni. De valóban léteznek olyan gyógyszerek-gyógyhatású készítmények, melyek elnyújthatják a együttlét örömeit. A lényeg, hogy az okot és nem a tünetet kell kezelni. Forduljon szakorvoshoz, mert vaktában nem érdemes lövöldözni! Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 10., 16:38; Megválaszolva: 2011. november 11., 07:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés