Parkinson kór

parkinson szindrómával kezelnek, mirapexin tablettát és jumex tablettát szedek. kézremegéssel már kb 40 éves koromtól voltak problémáim. a kézremegés lelki és fizikai terhelésre súlyosbodik még most is a gyógyszerek mellett is.egyéb parkisonra utaló tüneteim nincsenek. kérem szíveskrdjék véleményét közölni e-mail címemre. köszönettel sz. józsefné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza a parkinson témában

Kedves Kérdező! A parkinsonos tremor nagyon nehezen befolyásolható. A szedett gyógyszerek az enyhe tüneteinek megfelelnek. Esetleg enyhe nyugtatóval lehet még kiegészíteni és akkor a remegés erősödése mérsékelhető.

Kérdés: 2010. szeptember 12., 06:52; Megválaszolva: 2010. szeptember 16., 20:24
Kérdések és válaszok: Parkinson-kór
Dopamin szint
Tisztelt Doktornő! Vérvételt követően a laboratóriumi eredmény <50 ng/l dopamin szint értéket mutat. A normálérték <0.88 nmol/l, amely talán más...
A betegség lefolyása és...
Betegség lefolyása, végső kifejlete? Kezelő orvos által javasolt kisebb műtét folyamata (gyógyszeradagoló beültetése) Milyen időközönként...
S,. O. S. mit tegyek?,
Nagyon tanácstalan vagyok és a segítségét kérném.Tavaly szeptember 1-ével a munkáltatóm felmondott, mivel beteg lettem, na persze a felmondásomban...
Milyen feltételekkel vezethetek...
Parkinson beteg vagyok, a jogosítványom lejár, a neurologustól vittem javaslatot aki szerint nincs akadály, alkalmas vagyok a B kat gépjármű...