• Dr. Papp Géza

        Sebész

        396

        kérdésre
        válaszolt

        Szakterülete:

        Sebész

        Bemutatkozás:


        Jelenleg nincs létrehozott önéletrajz, kérjük, látogasson vissza később!

      • legutóbbi válaszai
        Kedves Kérdező! Az 5 hét még belefér, utána javasolt a kontroll kb. 6. héten. Ha ez sem segít, lehetséges hogy műtétet kell végezni önnél. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Kérdező! A műtét altatásban történik. Átlagosan 30-50perc. A műtét után 6 órával ihat, másnap ehet. Fájdalomcsillapító kellhet 3 napig, utána nem valószínű. Drain általában nincs. Szoros alsónadrágot, fürdőgatyát vigyen magával a műtétre, segít a duzzanat ellen. Varratokat egy hét után vesznek ki. Mozogni másnaptól tud, egyre jobban, egy hét után dolgozhat. 6. héttől sportolhat. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Kérdező! A heges bőr tágítása nem lehet sikeres, újabb hegesedést okoz. Plasztikai beavatkozás szükséges proctologus orvostól. Sajnos kevés a valószínűség a sikeres beavatkozásra. Javaslom a Gastromed felkeresését Budán. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Kérdező! A műtéti megoldás már igen régóta bevált módszere a sipoly megszüntetésének. Extrém esetben történhet olyan sérülés, amely bél kivezetést eredményezhet, de alapvetően biztonságos módszerről van szó. Sikeres műtét után van esély arra, hogy a napi gondot jelentő váladékozás megszűnjön. Jelentkezzen sebészénél. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Kérdező! A leszívás nem megfelelő módszer a cysta kezelésére. Laparoszkópos fenesztraciot kell végezni. Javasolni számos kollégát tudok, de legegyszerűbb, ha megkeres az Uzsokiban. Előjegyzés a 4673700 / 1749 számon Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Kérdező! Ismétlődő gyulladás eseten indokolt az orvosi vizsgálat. Emlő UH és sebészeti vizsgálat javasolt. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Kérdező! Jelenleg a feszülés csökkentése a cél, javaslom a jegelést és esetleg fájdalomcsillapító szedését, amennyiben van fájdalma. Jobb volna ha az operáló orvos látná, mint a sürgősségi, még akkor is ha ez előjegyzéssel megy. Nem biztos hogy a sérv műtéttel van probléma, lehet egy izomsérülés is, de ezt csak orvosi vizsgálattal lehet eldönteni. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Kérdező! Véleményem szerint nem kell félnie. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Kérdező! Csatolmányt nem látok/találok. Vélhetően betokosodott aranyérről van szó. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Kérdező! A véralvadás csökkentő alkalmazása 10 napig javasolt. A gyógyszerekkel való egyutt hatasnak én nagy jelentőséget nem látom. A szúró fájdalma meg 2-3hetig eltarthat. Gyógyszert már csak akkor vegyen be ha tényleg szükséges, a műtét ezt már nem indokolja. Web oldalon keresztul gyogyszert nem lehet ajanlani. Ehhez fel kell háziorvosát. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Kérdező! Sürgősségi műtét eseten nem rutinszerű a másnapi hazabocsátás. A műtéthez kap a beteg antibiotikumot, mely azonban átlagosan 6 órán át hat. Ha a gyulladt epehólyag eltávolításra kerül, nem szükséges rutinszerűen folytatni a gyógyszeres (antibiotikus) kezelést. Üdvözlettel Dr. Papp Géza
        Kedves Kérdező! Panasza sajnos gyakori. A zsibbadás gyakran megszűnik a 3.-4. hónapra, de néha elofordul, hogy kisfokban megmarad a zsibbadas hosszú távon. Teendő nincsen, esetleg Milgamma szedése javasolható. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Kérdező! Ez a beavatkozás utáni állapotnak felel meg. Lassu felszívódása várható, melynek elősegítéséhez használjon fekete nadálytő krémet, kerülje a napozást, illetve kérje az érsebész tanácsát. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Zoltán! A laparoszkópos műtét után ennyi idő elteltével ezek a jelek normálisak lehetnek. Amennyiben 6. héten is ilyen jeleket észlel, keresse fel operáló orvosát. Üdvözlettel Papp Géza
        Kedves Kérdező! Szerintem egy egyszerű folyadékos átmosást kell készülnie, semmi többre. Ugyan az a kotescsere fog megtörténni mint korábban. Aggodalomra semmi ok. Üdvözlettel Papp Géza
      • Hirdetések
      • Kiemelt témák
      • Hirdetés