• Dr. Papos István

        Urológus

        2361

        kérdésre
        válaszolt

        Szakterülete:

        Urológus

        Bemutatkozás:


        1987-ben végzett a Szegedi Orvostudományi Egyetemen.



        Kiemelt szakterülete:

        laparoszkópos, endoszkópos műtétek, urológiai daganatos betegségek



        Szakvizsga:

        1993 urológia



        Társasági tagságok:

        Magyar Urológus Társaság

        Európai Urológus Társaság



        Munkahelyek:

        1987-1989 SZTE Mikrobiológiai Intézet

        1989-     SZTE Urológiai Klinika

        Stefánia Klinika

        Kamilla Egészségcentrum

        Szeretnék kérdezni tőle
      • Dr. Papos István legutóbbi válaszai
        Tünetei krónikus prosztatagyulladásra utalnak. Szabalpálma tartalmú gyógynövény készítmény és nem szteroid gyulladásgátló szedése javasolt
        Hólyaghurut okozhatja a panaszokat
        A vizsgálatok azt mutatják hogy nem urológiai probléma okozza ezeket a panaszait.
        Nem okozhat prosztatagyulladást. A prosztatagyulladás viszont okozhat merevedési zavart!
        Nyugodtan próbálkozhatnak addig is, de a varicokele műtét után 3 hónappal nagy valószínűséggel javulni fog a spermakép, és a teherbeesés esélye is!
        Nem valószínű a hólyagdaganat, de a hólyagtükrözés biztosan ki tudja zárni a jelenlétét!
        Az ultrahangos felvétel biztos, nem téved.
        Amennyiben a vér, vizelet és UH vizsgálat nem mutat eltérést, abban az esetben a fájdalom biztosan nem veseeredetű.
        A láb visszerességének nincs köze a korábbi sérvműtéthez, a herevisszértágulat önmagában is igen gyakori jelenség, melyet a korábbi sérvműtét fokozhat.
        Nyugodtan várhat a megbeszélt kontrollig.
        Nem ismerem ezt a készítményt! Krónikus prosztatagyulladásra ritkán elegendő csak gyógynövény készítmény, gyakran gyógyszer szükséges!
        Nőgyógyászati vizsgálat mindenképpen indokolt az ok megállapítása céljából.
        Gyulladásos elváltozásról van szó. Mindenképpen keressen fel urológus, hiszen a folyamat fenntartásában illetve kialakulásában a fitymaszűkület is szerepet játszhat.
        Valószínűleg mellékheregyulladásról lehet szó, de nyilván az urológián erről tájékoztatták, és ezért kell a kontrollvizsgálatra is jelentkeznie.
        A gyógyszerek mellékhatásáról lehet szó. Javaslom a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek átállítását!
      • Hirdetések
      • Kiemelt témák
      • Hirdetés