Dr. Nagy Tamás Gergely

Dr. Nagy Tamás Gergely

Neurológus, pszichoterapeuta
Bemutatkozás:

Szakmai pályafutásomat  a Péterfy Oktató Kórház neurológia osztályán kezdtem, majd a SE Neurológiai Klinikán folytattam.  2005 óta járóbeteg-szakrendelésen segítem elő a betegek gyógyulását.

Több, mint 20 éve foglalkozom az agy betegségeinek gyógyításával. A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem, ezt követően a Péterfy Sándor Oktató Kórházban és a SE Neurológiai Klinikán dolgoztam. Több, mint tíz éve kizárólag járóbetegeket kezelek.

Fő érdeklődési területem a feledékenység, álmatlanság, fejfájások és a stressz okozta egészségógyi problémák kezelése. Az említett panaszok részben közös területet jelentenek a pszichológiával, ezért pszichoterápia szakvizsgát is tettem a SE Pszichiátriai és pszichoterápiás Klinika illetve a VIKOTE szervezésében.

A folyamatos, negatív érzelmi állapotokat okozó stressz fontos rizikófaktora többek között az agyi keringési betegségeknek és gyakran neurológiai panaszokat is okoznak. (Mint ld. az álmatlanság, fejfájás/migrén, szédülés, memória és koncentrálási problémák). Ezert a felsorolt egészségi problémák esetén javasolt neurológus felkeresése.

Neurológia és pszichoterápiás magánrendelésen is dolgozom.

Elérhetőségem: DIMENZIÓ Egészségközpont

Dr. Nagy Tamás Gergely, neurológus főorvos és pszichoterapeuta

Legutóbbi válaszai