Dr. Fekete István

Dr. Fekete István

szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista
Bemutatkozás:
Legutóbbi válaszai

PCOS beteg Dienille

Kedves Hölgyem! Persze, hogy visszaállhat a megszokott gyógyszerére...

Magas prolactin

A prolaktin un. stresszhormon. Ez azt jelenti, hogy az Önnél tapastalt minimális emelkedés lehet mindösszesen a vérvétel okozta stressz következménye csupán. Azt javasolom, hogy ismételtesse meg. A hízás okaként normál hormonértékek mellett csak a túlzott kalóriabevitel, vagy a mozgásszegény életmód tehető felelőssé.

Menstruációs zavar

Az Ön életkorában lehet, hogy nehezebb lesz teherbe esnie, de 4 hónap próbálkozást nem tartok kudarcnak. Lehet, hogy érdemes lenne a ciklus második felében egy kis progeszteron pótlást alkalmazni. Nézzen utána az interneten.

A vérzésem késik és sokat híztam

A PCO vagy polycystás ovarium - a petefészekben megjelenő eltérés- melynek lényege, hogy több petesejt kezdemény nem tud továbbfejlődni- megrekedve a fejlődésük egy bizonyos stádiumában hormoneltérések kialakulását okozzák. A hízás is része lehet a problémának. Miért nem a nőgyógyászt kérdezte meg a vizsgálat...

HPV teszt szülés után

Kedves Hölgyem. A HPV kizárólag sexualis úton terjedő fertőzés. Természetesen nincs akadálya, hogy csináltasson egy szűrést, de általában akkor van ennek jelentősége, ha Önnél bármilyen tünet-gyanú felmerül.