Dr. Fekete István

Dr. Fekete István

szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista
Bemutatkozás:
Legutóbbi válaszai

PCOS beteg Dienille

Kedves Hölgyem! Persze hogy visszaállhat a megszokott gyógyszerére...

pcos fájdalom

A hasi fájdalmai nem lehetnek a PCO miatt, ugyanakkor a 3cm-es cysta időnként okozhat ilyen panaszokat. A petevezetékeinek működését csak specialis nvizsgálat után lehet véleményezni-történt ilyen? Mitől van méhszájsebe? Szült már? A levele számos kérdést vet fel, az lenne a legjobb, ha felkeresne egy komolyabb szakembert, aki kellő időt tud Önre szánni.

Magas prolactin

A prolaktin un. stresszhormon.Ez azt jelenti, hogy az Önnél tapastalt minimális emelkedés lehet mindösszesen a vérvétel okozta stressz következménye csupán. Azt javasolom, hogy ismételtesse meg. A hízás okaként normál hormonértékek mellett csak a túlzott kalóriabevitel, vagy a mozgásszegény életmód tehető felelőssé.

Női hormon

Kedves hölgyem. A menstruació bővebbé válása és elhúzódása inkább antómiai okokkal magyarázható. pl. myóma Ha nem kóos az Uh kép valószínleg nem indokolt szövettani vizsgálat. Ha félelmei vannak akkor természesen idokolt.Persze az hogy kaparni kell e, vagy elégséges egy ambulánsan végezhető endomtrium biopsia is az már Önön múlik.

Menstruációs zavar

Az Ön életkorában lehet hogy nehezebb lesz teherbe esnie, de 4 hónap próbálkozást nem tartok kudarcnak.Lehet hogy érdemes lenne a ciklus második felében egy kis progeszteron pótlást alkalmazni. Nézzen utána az interneten.