• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tegnap a barátom elélvezett, spermás lett a keze, de megtörülte és pár perc után azzal a kezével elégített ki engem. Van esély a terhességre?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a védekezés nélküli aktus témában

        A terhesség esélye igen minimális, szinte kizárható a leírt körülmények mellett.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 31., 14:55; Megválaszolva: 2011. október 31., 15:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés