• Merjek-e hurkot feltetetni vagy ne?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor! 2003-ban megszültem első és egyetlen gyermekem.Azóta szedem a cypromix nevű fogamzásgátlót.Szülés után jelentkezett a problémám,méhszájseb.Évente 3-4-szer nyílik meg,elfagyasztják,néha antibiotikumot kapok,néha a kamillás hüvelyzuhany is elég és 1-2 hét alatt helyre jön.Mivel erős dohányos vagyok, SAJNOS, hurkot szeretnék feltetetni,a gyógyszer és a dohányzás együttes mellékhatásai miatt,de félek, hogy megfogom bánni.Legyen szives tanácsot adni ezzel kapcsolatban.Feltetethetem vagy keressek más megoldást?Ha igen Ön mit javasolna?Egyébként a hurok felrakása mikor kell, hogy történjen és mennyire fog fájni a felrakás?Mikre kell odafigyelni és melyik a "jó" hurok?Segítségét előre is köszönöm.Tisztelettel. Károlyné Ági!

        Dr. Boros Miklós válasza a IUD témában

        Kedves Kérdező!Tetethet fel hurkot,nagy választék van.Menzesz alatt tesszük fel.A méhnyak említett elváltozása miatt nőgyógyászati vizsgálat dönt a hurok felhelyezhetőségéről.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 30., 20:01; Megválaszolva: 2011. október 31., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés