• Hiszteroszkópia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2010 októberében laporoszkópiával dermoid cisztákat távolítottak el mindkét petefészkemből, ill az egyik petefészkem 60%-át szintén el kellett távolítani. Azóta nem védekezünk, de nem estem teherbe, mondjuk kb 5 hónap alatt rendeződött a ciklusom. A ciklusom 13. napján végeztek volna HSG vizsgálatot nálam, azonban többszöri próbálkozás ellenére sem sikerült felhelyezni a katétert, az orvosom hiszteroscópiát javasolt. Ez a beavatkozás ön szerint sem elkerülhető? Hycosyval érdemes esetleg próbálkozni? Előre is köszönöm segítségét!

        Dr. Deli Tamás válasza a Hiszteroszkópia, HSG, petefészek részleges eltávolítása témában

        Tisztelt Kérdező! Akár a Hycosy, akár hysteroscopos, akár laparoscopos chromohydrotubatiós módszer segíthet a petevezetők átjárhatóságának eldöntésében.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 25., 22:47; Megválaszolva: 2011. október 26., 23:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés