• Mikor sikerülhet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Dr:úr/nő! Babát szeretnénk de nem igazán jön össze.Járok mostanában tüszőérés ultrahangra de az egyik hónapban túl nagyra nőtt29mm-re és cisztává ment át.Következő hónapban csak 20mm-es volt ami túl kicsi állítólag,most pedig állítólag nem lesz tüsző érésem mert csak 4mm-es a fal vastagság.Van ilyen?Egyébként az első kettő vizsgálat alatt szteroidos injekciót kaptam mert műtötték a kezem így 2hónap megfigyelést ki is hagytam az első 2nem jó eredmény után.Most 3.-án műtöttek most voltam 20.-án ultrahangon és most nincs.Én azt hittem minden hónapban van tüszőérése egy nőnek???Igyak gyógyfüvet hogy jobb legyen vagy mit tegyek el vagyok keseredve?Kérem segítsen ha tud.Várom válaszát!!!Tisztelettel Edina

        Dr. Vereczkey Attila válasza a meddőség témában

        Kedves Edina! A gyógyfű nagyon hasznos, még hasznosabb lenne azonban, ha felkeresne egy meddőségi intézetet. Üdvözlettel, Dr. Vereczkey Attila


        Dr. Vereczkey Attila
        Meddőségi specialista

        Dr. Vereczkey Attila
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 24., 19:45; Megválaszolva: 2011. október 25., 12:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés