• rákos vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nőgyógyászati szürésen voltam gyógyuló sebeket láttak ezért fél év mulva visszahivtak most kiderült inconlet reg.c zonáig több ectópiás sziget fokozott ér hálózat föleg a hátsó ajkon .több mozaik sziget dg.kolposzkópos kóros hám . cervicalis dysplasia. mit jelent ez? kérem válaszát.

        Dr. Boros Miklós válasza a nőgyógyászati vizsgálat témában

        Kedves Kérdező!A leírtak csak cytológiai eredménnyel együtt értékelhetőek.Ha az is eltérést mutat ,akkor ajánlatos szövettant csinálni.Beszélje meg nőgyógyászával.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 22., 16:54; Megválaszolva: 2011. október 24., 12:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés