• Peteérés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        miért nincs peteérésem?26 éves nö vagyok egy kisfiam van császárral született nagy sulyall azota eltelt négy és fél év és tavalyi hormonvizsgálat alapján nincs a peteérést serkentö hormonom mi lehet ön szerint a baj merre induljak kezeltetni a problémát köszönettel :Soltész Éva

        WEBBeteg szakértő válasza a peteérés témában

        Kedves Kérdező,

        Érdemes lenne akkor peteérést serkentő gyógyszert használni, majd pedig UH-val ellenőrizni, van-e ennek hatására peteérés. Egyelőre aggódni nem kell, de kivizsgálást mindenképpen kell indítani.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-10 23:52:36; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 13:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: