• Tablettaváltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Kérdésem fogamzásgátló váltással kapcsolatban merült fel, Belaráról készülök váltani Yadine-ra, mindkettő monofázisos tabletta, a kérdésem az lenne, hogy a 7 napos szünet után, mikor elkezdem szedni az új gyógyszert, szükség van-e kiegészítő védekezésre? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező,

        Nem szükséges kiegészítő védekezést használni a váltás miatt, a védettség folyamatos lesz a yadine mellett is, már az első levél alatt is.

        Üdvözlettel:

        Dr. Juhász A. Gábor szülész-nőgyógyász, a Fókuszban a Nő! szakértője


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-08 12:30:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 13:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: