Prolaktin

A prolaktin eredményem 577/60 mlU/l ez már kezelést igényel? 7 évvel ezelött volt még problémám a prolaktinnal, 3 hónapig szedtem Bromokriptint és helyrejött az érték, most néha fájnak a melleim, nem válladekozik de olyan nehezeknek tünnek, olyankor még a melltartó is zavar, a mensi 2 napig tart ezen a két napon elég bőséges, aztan még 1-2 napig kevés barna pötty jeletkezik. A fejem is elég gyakran fáj( a tarkóm bal része).Nem szivesen vennék (ha nem muszáj) Bromokriptint mert eléggé rosszúl voltam töle.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza a prolaktin témában

Tisztelt Kérdező! Mivel a megadott érték csak minimálisan haladja meg a normál tartományt, ismételt prolaktinvizsgálat szükséges, ezt megelőzően a gyógyszeres kezelést elkezdeni nem érdemes.

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. október 16., 11:38; Megválaszolva: 2011. október 18., 11:27
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászat
Nuvaring használata több mint 4...
Hova forduljak?
Lehetek terhes?
Mi okozhatja a panaszaimat?