• Tanácstalan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr Ur|Dr No...A parommal 1 hete hogy szeretkeztunk es elszakadt a gumi, persze nem vettuk eszre .ra 1 hetre megkellett volna jonnie a havi verzesemnek, de csak par csepp volt es ennyi.. Nemtudom most mit csinaljak!gondoltam a tesztre, de nem tudom, hogy lenne e ertelme ilyen koran megcsinalni..Nagyon enyhe gorcseim vannak, ahhoz kepest, hogy en nekem hanyassal szokott gorcsolni...etvagytalan vagyok, es a kozerzetem sem az igazi...mitevo legyek?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! Azóta eltelt annyi idő, hogy egy nagy érzékenységű tesztet, pl. Detego terhességi tesztet csináljon.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 14., 18:55; Megválaszolva: 2011. október 17., 14:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés