• Menzesz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az utolsó menzeszemnél, azt a számomra furcsa dolgot tapasztaltam, hogy nagyon kevés a vérzés , (én tampont használok) amikor cserélem nincs tele, ha pedig betétet rakok akkor semmi nem távozik, de egyáltalán semmi. Mi lehet ennek az oka? Kell e esetleg nagyobb bajtól tartanom. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérzészavar témában

        Kedves Kérdező! Oka lehet fogamzásgátló szedése, illetve hormonális ok, például kevesebb egy időre eső hormonváltozás, illetve terhesség is. A kórtörténet ismerete lenne szükséges a pontos válaszhoz, keressen fel nőgyógyászt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 12., 14:50; Megválaszolva: 2011. október 13., 11:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés