• Clostilbegyt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! 9 hónapja szültem és azóta rendszertelen a menstruációm. Mivel ismét babát szeretnénk, ezért az orvos clostilbegyt tablettát írt fel. Érdeklődni szeretnék, hogy a gyógyszer beszedése előtt nem szükséges-e hormonlabor vizsgálat? (Ultrahang vizsgálat volt) A szülés előtt rendben volt a ciklusom és a baba is azonnal megfogant. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Vereczkey Attila válasza a meddőség témában

        Tisztelt Asszonyom! Szülés után 9 hónappal még nem biztos, hogy visszaállt a szülés előtti hormonegyensúly, amit sok minden befolyásolhat (szoptatás). Azt gondolom, hogy szülés után 9 hónappal még érdemes lenne kivárni. A Clostillbegyt szedése kissé erőltetettnek tűnik. A gyógyszer felírását komplett kivizsgálásnak kellene megelőznie. Ma már nem korszerű ezt a tablettát csak úgy találomra felírni. Ez nem csak az Ön, hanem orvosa felelőssége is. Üdvözlettel, Dr. Vereczkey Attila


        Dr. Vereczkey Attila
        Meddőségi specialista

        Dr. Vereczkey Attila
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 12., 14:00; Megválaszolva: 2011. október 13., 11:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés