• Fekete csomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Kb. 4 éve megjelent a nagyajkamon 1-2 apró fekete pontszerű (1-2 mm), enyhén kiemelkedő csomó. Akkor kérdeztem a nőgyógyászomat, azt mondta, a borotválás miatt lehet. Azóta már kb. 14-15 db van, egymáshoz közel, 3masával, 4esével. Kismama vagyok, ezért még inkább nyugtalanít a dolog. Megkérdeztem ismét a nőgyógyászomat (másikat), aki annyit mondott, hogy szülés után foglalkozunk vele. Mi lehet az oka, hogy több jött elő? Mi lehet ez?Félek, hátha árt a babámnak. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Gál Mónika válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező! Tüneteinek sokféle eredete lehet. Szőrtüszőgyulladások után is kialakulhatnak hasonló növedékek, de akár pigmenteredetű is lehet, azaz valamilyen anyajegyhez hasonló lézió. Bőrgyógyászaton dermatoszkópos vizsgálattal tisztázható az eredete, valamint az, hogy van-e vele teendő jelenleg vagy szülés után.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 11., 17:42; Megválaszolva: 2011. október 14., 14:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés