• ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        ahhoz el kell menni a házi orvoshoz,vagy a nőgyógyászhoz?utána néztem az ekcéma után és szerintem az lesz mert a síkositótól lehet és viszket állandóan még olyan mintha a méhemnél is viszketne.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező! Nem írta meg a kérdés előzményét, ezért kérem, hogy újra tegye fel a kérdést előzményekkel együtt, mert így nem lehet rá válaszolni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 11., 12:26; Megválaszolva: 2011. október 12., 11:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés