• Szemölcs?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doki! Az a problémám, hogy intim részen, de azért még elég távol a hüvelyemtől érzek valami kiemelkedést. Nem tudom, hogy szemölcsnek indul-e, mert még majdnem teljesen lapos, egyáltalán nem lehet "elkapni", de érzem, hogy ott van, és csak az az egy db. Egy egész picit viszket mikor hozzányúlok, de alapvetően semmi bajom vele, tök véletlenül fürdés közben vettem észre. Rémlik, hogy még tini koromban volt valahol ott a környéken egy szemölcs féleségem, de nem foglalkoztam vele, mert akkor is csak egy db. volt, és el is múlt, meg akkor még nem volt akkora visszhangja a HPV-nek, így nem féltem tőle. Ennek már 10 éve, azért nem is vagyok biztos benne, hogy ez ugyanaz a hely-e. Nemi kapcsolatom már 3 éve nincs, szóval bízom benne, hogy ez nem valami vírusos dolog. De akkor mi lehet? Várjak, hátha csak valami helyi dolog és elmúlik? Nem szívesen mennék orvoshoz, nekem az kész lelki válság ha nőgyógyászhoz kell mennem, és az éves rákszűrésen már nagy nehezen átestem... Előre is köszönöm a válasz! Üdvözlettel: Niki

        Dr. Deli Tamás válasza a HPV témában

        Kedves Niki! Azt megállapítani, mi van az "intim részen", csak vizsgálattal lehet, leírás alapján (főleg egy bizonytalan leírás alapján) nem, úgyhogy keressen fel nőgyógyászt.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 10., 20:35; Megválaszolva: 2011. október 16., 11:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés