• Viszketés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt orvos tanácsadó! Gyerekkorom óta küzdök a nagyajkak melletti rész viszketésével ami csak a jobb oldalra terjed ki ,időnként lehámlik és az erős viszketés forró víz hatására szűnik csak.Az az oldal duzzadtabb is.Nőgyógyász és bőrgyógyász nem tudott mit mondani.Szedtem erős gombaellenes szereket,nem használt.De gondolom nem is lehet az,mert akkor terjedne,de ez csak a jobb oldalra terjedő kellemetlen jelenség.Kérem köszönettel mielőbbi válaszát.

        Dr. Csősz György válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Csak és kizárólag bőrgyógyászati probléma lehet az egy adott terület ilyen jellegű iritáviója. lehet, hogy nem tudnak rajta segíteni. Bőrgyógyász a jó célorvos. nem fertőzés!!!!


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 06., 18:53; Megválaszolva: 2011. október 11., 13:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés