• BV

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! május óta szenvedek bakteriális vaginózistól.kezeltek antibiotikummal de nem adtak hozzá semmilyen hüvelyflóra tanácsot, aztán használtam gynophilust nemrég lactofeelt de nem kúraszerűen hanem egy egy darabot.de dohányoztam cukrot ettem, most pedig 3hetes tisztító kúrán vagyok ahol csak nyírfacukor van nincs élesztő se glutén se tejtermékek és most először jobb volt a menstruációm(nem volt kellemetlen szag a színe is élénkebb volt, viszont becsúszott egy szexuális aktus egy új férfival) irrigálni viszont azóta sem merek mert valószínűleg a túlzott irrigálás okozta ezt az egészet.2napja múlt el a menstruációm és most vitagync t használok(2t használtam el ) de kezdem megint érezni a kellemetlen tüneteket, bár már paranoiás is vagyok, elképzelhető h a krém szagát érzem már nem is a betegségét)a legújabb ötletem hogy irrigálok és ugy a vitagync, fogalmam sincs mitévő legyek de ez már majdnem egy éve tart és ez rettenetesen örjítő...hogyan tovább? válaszát előre is köszönöm, üdvDia

        Dr. Boros Miklós válasza a bakteriális vaginózis témában

        Kedves Kérdező! Jó is lenne, ha ennyi probléma után én látatlanban megmondanám a biztos kezelést.Részletes vizsgálatok és tenyésztések szükségesek, kizárni közben az immunológiai és allergiás komponenseket.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. október 05., 16:07; Megválaszolva: 2011. október 07., 11:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: