• Hüvelyszárazság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor! Párommal 7 hónapja vagyok együtt, de sajnos velem van egy kis probléma. Lelkileg teljesen rendben vagyok, mindent megkapok testileg is a páromtól és mégis "kiszáradok". Múltév novemberében az egyik nőgyógyász a normaflore-t és a canesten krémet javasolta, sajnos változás nem történt. Elmentem egy másik orvoshoz aki megállapította, hogy méhszájsebem van, emellett gombás fertőzés nem volt. Hüvelykúppal kezelve lett amitől egy fokkal jobb lett. De még mindig nem múlt el. Fogamzásgátlót több éve szedem most a Sensonettet. Túlsúlyom nincs 180/75. Alkalmanként előfordul, hogy az együttlét után fehér gondolom hámdarabokat hagyok magam után, de se folyásom se viszketésem nincs. Akkor mi lehet a baj? Szeretnék én is mindent megadni a páromnak! Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Herman Tünde válasza a hüvelyszárazság témában

        Kedves Kérdező! Történjen egy hüvelyváladék tenyésztés és szükség esetén kezelés.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 02., 17:21; Megválaszolva: 2011. október 11., 13:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés