• Menstruáció késése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Webdoktor! Kérdésem a következő lenne. 2011. augusztus 20-án volt az utolsó menstruációm kezdete. Szeptemberben nem betegedtem meg. Azóta 2 terhességi tesztet is csináltam, legutóbbit 3 napja. Mindkettő negatív lett. Már van egy gyermekem, és 2 éve volt egy magzatelhalásos terhességem is. A terhesség tünetei közül többet is érzek /hányinger, gyakori éhségérzet, szédülés, fáradtság/, mégsem mutat semmit a teszt. Mi lehet a probléma? Várhatok mégis babát? Köszönettel: Wohlné Toldi Timea

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Tímea! A terhességi tesztek általában nem tévednek, ha időben csinálják azokat, esetleg elképzelhető, hogy terhes lett a közelmúltban, és korai volt a teszt, a legérzékenyebbek 10 nap után kimutatják a terhességet, feltétlenül keressen fel nőgyógyászt!


        Kérdés: 2011. október 01., 15:02; Megválaszolva: 2011. október 03., 10:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!