• Akut menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Érdeklődni szeretnék, hogy 22 napja menstruálok bőségesen.Voltam orvosnál aki ultrahangot csináltatott és vért vettek hormonokra, ami még nincs kész.Ultrahang kimutatta jobb oldalon 3,8X17 mm-es folyadékkal telt képletet és 15mm-es nyálkahártyát. Vérzés csillapítót szedek és ma felírt Norcolut-ot az orvos. Februárban volt kaparásom eredményeim jók csak polipom volt, ami elhalt.Kérdésem mit csináljak bevegyem a Norcolutot és szedjem a vérzéscsillapítót nem okoznak bajt ezek? Lehet klimaxolok vagy kérjem ki más orvos tanácsát is mielőtt elvéreznék? Várom gyors válaszát nagyon szépen köszönöm!! Tünde

        Dr. Deli Tamás válasza a vérzészavar témában

        Kedves Tünde! Kövesse orvosa utasításait.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 29., 19:51; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 21:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés