• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorno!amiotaelvesztettem a szuzesegem (2eve)azota a menstruaciom 3-4 napot tart normalis verzes es utanna meg 2 nap csak enyhe barna fojas van.Az elot persze normalis ver 5 napig tartott.A mostani honapban igen meglepodtem 2napot tartott csak es 3 nap olyan enyhe barnas folt.Amint mondtam amiota elvesztettem a szuzessegem amikor normalis ver jon nem barna fojas annnak is nagy resze akkor tavolodik el amikor pisilek szoktam nezni hogy a ver is folyik igy nem kell sok betetet hasznalyak mert a wc be folyik.Ez az egesz normalis???plane ez az utolso honap hogy 2 nap jot ver asztan meg csak barnafolyas.Kezdek megijedni.Kerem segitsen:( 2011-09-26 10:13 Kedves Kérdező! A probléma oka valószínűleg a sárgatest-hormon elégtelenség, ez orvosolható, keressen fel nőgyógyászt! 2011-09-27 10:28 Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, rovatvezető családorvos Kedves doktorno az a kerdesem evel a valasszal kapcsolatban hogy a sargatest hormon hijanyabol tart 2,3 napig a menstruaciom?vagy a hormonhianyabol van barnas folyas?Ez nagy problema?vajon mitol nincs eleg sargatest hormonom?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a barnás folyás témában

        Kedves Kérdező! Visszakérdezek, hogy szed-e fogamzásgátlót, mert az is okozhatja, ez esetben kis szünet javasolt. Ugyanis ez is lehet az oka, csak erről nem írt. Egyéb esetben a menstruáció előtt és után észlelt barnás folyás is vérzés, csak nagyon kis mennyiségű, ez teljesen természetes dolog, nem kell aggódnia miatta,előfordul, hogy a peteérés, illetve a sárgatest működése nem teljesen szabályos, erről hormonvizsgálat révén könnyen meg lehet győződni. Ha teherbe esik, valószínűleg semmi problémát nem fog okozni ez a tünet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 27., 21:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 14:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés