• Menstruációs zavar?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorno!amiotaelvesztettem a szuzesegem (2eve)azota a menstruaciom 3-4 napot tart normalis verzes es utanna meg 2 nap csak enyhe barna fojas van.Az elot persze normalis ver 5 napig tartott.A mostani honapban igen meglepodtem 2napot tartott csak es 3 nap olyan enyhe barnas folt.Amint mondtam amiota elvesztettem a szuzessegem amikor normalis ver jon nem barna fojas annnak is nagy resze akkor tavolodik el amikor pisilek szoktam nezni hogy a ver is folyik igy nem kell sok betetet hasznalyak mert a wc be folyik.Ez az egesz normalis???plane ez az utolso honap hogy 2 nap jot ver asztan meg csak barnafolyas.Kezdek megijedni.Kerem segitsen:(

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérzészavar témában

        Kedves Kérdező! A probléma oka valószínűleg a sárgatest-hormon elégtelenség, ez orvosolható, keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 26., 10:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 13:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés