• Miért nem jön meg?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor úr/Doktornő! Kérem, segítsen nekem. A problémám a következő lenne. Nem jön meg a menstruációm. Kérem, engedje meg, hogy részletezzem. Szeptember 18. án kellett volna megjönnie (Vasárnap) Ma 23. a péntek van és még mindig nem jött meg. Májusban leszel 17 éves, de a menstruációm nem szokott késni maximum 2-3 napot. Van egy barátom, de vele rendszeresen védekezünk gumióvszerrel! Mindig nagyon vigyázunk, és ellenőrizzük, hogy minden jó e vele. Teljesen kétségbe vagyok esve. Egy csomó helyen azt olvasom, hogy ez sok mindentől lehet és várjak a 8. napig, és ha nem jön, akkor se vegyek egy patikai tesztet, és akármilyen az eredmény menjek el orvoshoz, mivel ha nem vagyok terhes, akkor más oka van, ha terhes vagyok, akkor meg megvan az ok. Igaz h befolyásolhatja a fogyókúra? És a túlzott stressz? Mert fogyókúrázok is és nagyon stresszelek! Annyit idegeskedek, szerintem már azért nem jön meg, 10percenként nézem, hogy meg jött-e. Kérem, mondjon valami biztató választ Doktor úr/Doktornő, teljesen elvagyok, keseredve:( Mindig védekezünk a barátommal, de mindig! Miért történik ez velem?:( Köszönöm szépen a kedves válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! A gumióvszer sem nyújt 100%-os védelmet, nekem az a véleményem, hogy most csináljon egy tesztet, és keresse fel a nőgyógyászt, akár pozitív, akár negatív. Tényleg okozhat késést a stressz és a fogyókúra, de a pontos okot megmondani vizsgálatok nélkül nem lehet.


        Kérdés: 2011. szeptember 23., 22:46; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 12:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon