• Meddőség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! Nagyon szeretnénk babát. Kedvesemmel két és fél éve próbálkozunk, de eddig sajnos sikertelenül. Mindketten rendben vagyunk. Nekem megvolt a Laparoszkópiás műtétem, nem volt elzáródás,minden jó volt. Azóta volt két inszeminációnk, de sajnos még mindig semmi. Volt egy hónap pihenés és most kellene mennünk a harmadik inszeminációra, de nem tudom mi tévő legyek. Az a töménytelen mennyiségü hormon amit kaptam....már gyógyszer és injekció undorom van. Soha nem volt semmiféle nőgyógyászati problémám,nem voltam még terhes sem. A menstruációm viszont általban 24-26 napra jön meg és max. két vagy három nap. Ez normális? Az normális,hogy két egészséges embernek nem lehet gyermeke? Mit tehetek még az ügy érdekében? Nagyon szeretnénk kisbabát. Köszönettel: Ilona

        Dr. Vereczkey Attila válasza a meddőség témában

        Kedves Ilona! Az Ön által leírt menzesz sajátságok a normális kategóriába tartoznak, azzal, hogy a rövidebb ciklusban általában hamarabb, akár már a ciklus 12. napján bekövetkezhet az ovuláció. A meddőségi esetek mintegy egyharmadában nem tudunk kézzel fogható okot kimutatni, ezeket az ún. „ismeretlen eredetű meddőség” kategóriába szoktuk sorolni. Ezek megoldása is az asszisztált reprodukció, azaz az inszemináció, vagy lombikbébi kezelés. Javaslom, ha már belekezdett, ne térjen le erről az útról, folytassa a megkezdett kezeléseket. Üdvözlettel, Dr. Vereczkey Attila


        Dr. Vereczkey Attila
        Meddőségi specialista

        Dr. Vereczkey Attila
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 22., 14:01; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés