• Zavaros menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/nő! Olyan problémám akadt amivel nem tudok mit kezdeni. Ezernyi dolog cikázik a fejemben, hogy mi lehet az ok, de mivel laikus vagyok, így nem tudom teljes bizonyossággal eldönteni, hogy érdemes-e orvoshoz fordulni vagy sem. Most érettségiztem így stressz akadt bőven. A menstruációm májusban és júniusban napra pontosan ugyanakkor jött meg (2.-a) viszont majd két hétig tartott mindkét esetben illetőleg az állaga és mennyisége sem stimmelt. Barnás úgymond trutyi volt és a hosszú időtartam ellenére mindennap csak egy kicsi, de éppen annyi, hogy zavaró legyen. Valamint zavaró szőrszálak kezdtek megjelenni olyan helyeken ahol eddig nem volt jellemző (arc, mellek). A stressz hatására felborult a hormonháztartásom vagy komolyabb probléma van? Egyébiránt lassan 6 éve menstruálok de a mai napig nem tudom napra pontosan kiszámolni mikor jön meg. Csak annyi a közös, hogy minden hónapban megjön. Ez normális? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        Sok nő van olyan, hogy ha intenzíven igénybe van véve a stressz által, akkor megzavaródik a vérzése. Mivel az érettségi az első ilyen komoly igénybevétel ebben a korban, tehát lehet ez most ki először, és remélhetőleg utoljára. Nincsen semmi baj, akkor kell kivizsgálni, ha a következő hónapokban (ha már nem lesz stresszes) is lesz ilyen barnás vérzés és folyamatosan vérzik. Egyébként semmi baj nincs.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-11 00:29:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 12:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: