• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor! Hüvelygyulladásra gyanakodva voltam dokinál 3 hete. Azt mondta nem olyan vészes és a Vitagyn C hüvelykrémet kaptam. Használtam egy hétig, rá 6 napra megjött, most elmúlt és szerintem nem múlt el, mert már megint kellemetlen szag jön onnan és borzasztóan zavar. Ön szerint vegyek még egy dobozzal és csináljak még egy kúrát? Hallottam a Protein gynophilus-ról úgy tudom az is vény nélkül kapható, talán az jobb lenne? Vagy maradjak a Vitagyn C-nél mert még egy kúra segítene? Előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező! Ha újra panaszos, akkor legjobb lenne visszamennie kontrollra, mert legjobb lenne egy tenyésztést csinálni. Ha erre nincs most módja, a Gynophilus protexint kezdje el bátran, az is segít enyhébb esetekben.


        Kérdés: 2011. szeptember 21., 11:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 10:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: